Forward Print

Verschillende lijnen

Powerplus logo POW Line
Onze blauwe Powerplus-lijn biedt een brede waaier aan DHZ elektrisch gereedschap tegen economische prijzen om elke klus op makkelijke en minutieuse wijze tot een goed einde te brengen. 2 jaar garantie.
POW Line
Powerplus Garden bestaat uit een volledig assortiment elektrisch en tuingereedschap tegen een lage prijs. Inclusief twee jaar garantie.
PowerplusX logo
De gele Powerplus X-lijn omvat een volledige en eigentijdse productreeks DHZ elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit gaat gepaard met een driejarige garantie.
Tot de Powerplus Gardenpro-lijn behoort een reeks van elektrisch en benzine tuingereedschap, zo ook een volledig assortiment pompen en hogedrukreinigers van hoge kwaliteit. Inclusief drie jaar garantie.
De Powerplus XQ-lijn bestaat uit een reeks van kwaliteitsgereedschappen met een garantie van maar liefst 5 jaar! Al onze Powerplus XQ toestellen worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole.
De Powerplus XQG-lijn bestaat uit een reeks van kwaliteitsgereedschappen met een garantie van maar liefst 5 jaar! Al onze Powerplus XQG toestellen worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole.
Powerplus Air omvat een kwaliteitsvol assortiment pneumatische gereedschappen zoals compressoren, nagelpistolen, verfpistolen,...

De Powerplus Water-lijn is samengesteld uit hogedrukreinigers, dompelpompen, tuinpompen en hydrofoorgroepen..
Powerplus Light is een volledig assortiment aan verlichting waaronder energiezuinige fluorescentielampen, economische en milieuvriendelijke spaarlampen en LED-verlichting met een lange levensduur.